FAQ

  • Vi leverer hver fredag. Bestillingsfristen er onsdag før kl. 23:59. Når du bestiller på nett, velger du levering til Oslo eller Lillestrøm. Dagen før levering, eller tidlig om morgenen samme dag, vil du motta en betalingslenke når vi veier ned varene. Betaling må være gjennomført før levering, og sjåføren vil kontakte deg før levering. Vi leverer varene helt til døren din.

  • Vi sender varer til hele landet. Hvis varene inneholder kjølevare, sender vi dem i en termoboks som holder 1-2 grader i opptil 5 dager, slik at vi kan sende varer overalt uten problemer. Du kan velge mellom en termoboks på 8 kg eller 15 kg. Vi sender post hver tirsdag. Etter bestilling vil du få en betalingslenke på SMS for å gjennomføre betalingen. Når betalingen er gjennomført, pakker og sender vi varene dine. Du vil motta en SMS fra Posten når pakken er på vei. Hvis du ikke mottar SMS, må du kontakte oss.

  • Du kan hente varene selv i våre åpningstider i butikken på følgende adresse: Norstrandveien 62, 1164 Oslo (bak Kiwi).

  • Hvis du ikke har bestilt, men ønsker å handle, er du hjertelig velkommen til vår butikk hvor vi har kjøleskap fylt med ferske varer.

Bilde av fjellgris fra Valdres, Rolis kjøttkjeller - Oslo, Nordstrand

Fjellgris fra Valdres

  • Fjellgrisen vokser opp på gården Øygarden, som ligger på vestsiden av Strandefjorden i Nord-Aurdal kommune. Om sommeren beiter de på Breisetstølen, en del av Stølsvidda i Valdres, ca. 1000 meter over havet. Her bor de fra begynnelsen av juli til slutten av september, med utsikt mot Jotunheimen, Langsua og Hemsedal.

  • Fjellgrisen har stor boltreplass ute i friluft hvor de kan utføre sin naturlige atferd. De graver etter røtter, bader i selvgravde gjørmegroper, og har tilgang til grisehus med tett gulv og tak for ly og sovemuligheter. Et gjerde sikrer at de ikke stikker av, og de får daglig tilsyn.

  • Etter endt sesong på fjellet fraktes grisene ned til fjellbygda, hvor de går fritt på et jorde. Når kulden blir for streng utover senhøsten, flyttes de innendørs. I denne perioden beiter de gras og får kokte poteter fram mot slakting.

  • I tillegg til gras, urter og vier som de finner selv, har fjellgrisen fri tilgang på et spesielt sammensatt grisefôr gjennom hele sommeren og høsten. Fôret består av norske råvarer som hvete, havre, rug, bygg, erter, åkerbønner og poteter, og er 100% soyafritt.

  • Når fjellgrisen går fritt, får den mye mosjon som utvikler større muskler og mer fettmarmorering i kjøttet. Kombinasjonen av mosjon og kosten med gras, urter, einer, erter og korn gir et ekstra smakfullt, saftig og mørt kjøtt. Fjellgrisen fôres fram til en slaktevekt mellom 90 og 140 kg.